Computerhulp Zutphen

Nieuw PCvriend Filiaal in Zutphen!

Heeft u ICT problemen bij u thuis of op kantoor in Zutphen en omstreken? Dan bent u ook bij PCvriend Zutphen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen meer gevestigd  in Tilburg maar we hebben sinds kort een nieuw filiaal geopend in Zutphen! Filiaal Zutphen staat onder leiding van Femke Kal – Harberts. Ze heeft al meer dan 6 jaar ICT ervaring en heeft zich op verschillende gebieden van Microsoft laten certificeren. Je kan bij haar terecht voor allerlei ICT vraagstukken en ze helpt u met veel passie.

Femke PCvriend

Tranparant zijn en eerlijkheid staat voorop. Je kan bij PCvriend Zutphen terecht voor onder andere:

  • Computer stofvrij maken
  • Computer laten bouwen
  • Virus- en Malwarescanner
  • Office installatie
  • Kapotte harde schijf
  • (Her)installatie Windows
  • Wifi/Internet verbeteren
  • En nog veel meer

Komt u liever met uw computer of laptop bij ons op kantoor bij PCvriend Zutphen langs?

Dat is uiteraard geen probleem! Een aantal computerproblemen zijn beter op te lossen bij ons op kantoor (op afspraak). Op locatie heeft de computermonteur niet altijd de juiste computeronderdelen bij de hand. En u bent bij ons op het kantoor altijd goedkoper uit vanwege het lagere uurtarief van de computermonteur.

Ook berekenen wij de wachttijd bij ons op kantoor nooit door aan de klant! Het oplossen van bepaalde computerproblemen neemt veel wachttijd in beslag, bijvoorbeeld een virusscan van de computer kan 2 uur duren per scan. Wanneer er een virus wordt gevonden dient de virusscan nog een keer de gehele computer te scannen totdat  het eindresultaat op 0 virussen komt te staan.  Bij ons op kantoor rekenen wij u die tijd niet door omdat we dan andere computer problemen op kunnen lossen! Diverse computer problemen welke u beter naar het computerbedrijf kan brengen zijn:

Heeft u een specialist nodig om uw computerprobleem op te lossen? Dan heeft u nu een perfecte computerhulp Zutphen gevonden. Neem nu vrijblijvend contact op om de opties samen te bespreken.

Contactgegevens

Kantooradres (op afspraak)
PCvriend Zutphen
Lindenlaan 4 te Warnsveld (Gem. Zutphen)
7231GB Warnsveld

Email: femke@pcvriend.nl
Tel: 06-30300016

Openingstijden

Ma t/m Vrij: 09:00 – 20:00
Za: 09:00 – 17:00
Zo: Gesloten

Deze pagina is geschreven om beter gevonden te worden in de zoekmachines: speciaal gericht om computerhulp Zutphen, computer reparatie Zutphen, hulp aan huis Zutphen beter vindbaar te maken. Maar uiteraard helpen wij mensen in geheel Gelderland en Overijssel dus ook: Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Barneveld, enzovoorts.