eset verlengen pcvriend

Eset internet security verlengen

Wanneer uw internet beveiliging van eset het einde van zijn contractdatum bereikt, dan wordt u hier door eset op geattendeerd. Bij andere merken virusscanners loopt dit automatisch door, met de kans dat ze stiekem de  prijzen verhogen. Wanneer u eset internet security wenst te verlengen dan kan u dit aan ons doorgeven. Wij regelen dan de verlening.

Hoe verlengt u eset via PCvriend?

 • U geeft bij ons aan dat u graag eset wenst te verlengen met x aantal jaar en/of gebruikers. Dit kan per mail of telefonisch.
  • 1 of 2 jaar ( 2de jaar levert soms voordelen op)
  • Aantal gebruikers van de virusscanner:
   • Bij twijfel vraagt u dit even bij ons na
   • Zijn er geen apparaten bijgekomen, dan geeft u aan voor dezelfde hoeveelheid gebruikers.

pcvriend eset

Waarom kiest PCvriend voor eset?

Uiteraard is eset internet security een perfect product, wat ook al jaren aanbevolen wordt door de consumentenbond! Maar wat voor ons afgelopen jaren doorslaggevend is geweest, is dat eset een bedrijf is waar je contact mee kan hebben bij vragen en problemen. Het is dus een grote speler maar voelt zich niet te groot om iedereen te helpen wanneer het nodig is.

Wanneer u opzoek bent naar meer beveiliging bovenop uw huidige beveiliging in de vorm van een wachtwoordmanager en het versleutelen van bestanden en verwisselbare media zodat bij diefstal van uw gegevens of computer ze niet bekeken kunnen worden? Dan is misschien eset smart security voor u een optie.