Computerhulp op afstand

U heeft een computerprobleem en u wenst direct hulp van een ICT expert? De snelste manier van ondersteuning en computerhulp op afstand is met het programma teamviewer. Met het programma teamviewer kunnen wij gecontroleerd meekijken op uw computer terwijl u ter aller tijden de baas bent over de pc blijft.

  • Direct hulp zonder installatie (klik hier)
  • Vaker hulp op afstand met installatie (klik hier)

Hoe werkt computerhulp op afstand

Het makkelijkste en veiligste manier is wanneer u een probleem ervaart en daarbij hulp nodig heeft, is door telefonisch contact met ons op te nemen. Afhankelijk van het type probleem kunnen wij u op afstand helpen. U heeft uiteraard een werkende internet verbinding nodig. Vervolgens dient u teamviewer te downloaden waardoor een beveiligde verbinding mogelijk is. U kunt teamviewer ( hier) downloaden voor 1x toegang zonder dat een installatie nodig is. Wanneer u verwacht vaker van onze diensten gebruik te maken dan is het makkelijker om teamviewer te (hier) te downloaden en te installeren.

Is computerhulp op afstand veilig?

Ja! Computerhulp op afstand is een veilige methode om ondersteuning te krijgen zolang u een aantal punten in de gaten houdt.

  • De persoon die u hulp op afstand biedt moet u kunnen vertrouwen. Het is niet verstandig om deze gegevens aan iemand te geven die niet de beste bedoelingen heeft.
  • Wij als helpende partij kunnen uw muis bedienen om problemen op te lossen, echter bent u ter aller tijden de baas over uw muis, wanneer u iets niet vertrouwd kunt u de muis overnemen en eventueel het programma afsluiten.
  • Wanneer u klaar bent met de hulpsessie dan sluiten wij het programma af. Uiteraard dient u dit zelf ook te controleren.
  • Zodra wij inloggen kunnen wij uw scherm zien. Dus heeft u belangrijke vensters of data open staan welke wij niet mogen zien, sluit deze dan voortijdig af!
  • Bij twijfel sluit de verbinding en neem contact met ons.
  • Bij vaste klanten kunnen wij in goed overleg een standaard wachtwoord maken zodat wij altijd op afstand in kunnen loggen. Er blijft altijd een melding in beeld staan dat wij hebben ingelogd of bezig zijn.
  • Alles wat op het scherm ziet, zien wij ook. Wij kunnen niet ondertussen in mappen bladeren zonder dat u het in de gaten heeft. Het is altijd een exact kopie van uw scherm.

Wat kost hulp op afstand?

Wanneer we starten met de sessie kost dit voor particulieren €12,50 en hiervoor krijgt u maximaal 15 minuten hulp op afstand. Iedere kwartier langer kost €12,50. Afhankelijk van de snelheid van de computer kunnen we in 15 minuten veel problemen oplossen. Bijvoorbeeld met het installeren van een printer en virusscanner of het verhelpen van klein storingen. Voor zakelijke leden betaald u het standaard zakelijk uurtarief zoals op de kostenpagina ( prijzen ) vermeld staat.