Bent u een zakelijk klant?

Nieuwe computer samenstellen

Nieuwe computer samstellen

In onze technische dienst bouwen wij voor u een computer op maat met concurrerende prijzen! Een computer die wij samen met u samenstellen kent vele voorbeelden. De voordelen van een zelfbouw:

 • goedkoper
  • We gebruiken dezelfde A merken, alleen op de kast staat geen HP, Compaq, etc.
 • sneller en schoner
  • Een merk pc installeert veel overbodige software. Gemiddeld 3 stuks wat uw computer helaas trager maakt. Ze installeren veelal testversies die u na een aantal maanden dient te betalen. Denk hierbij aan fotoprogramma’s, office en virusscanners. Hoe minder software op een computer geïnstalleerd staat, hoe sneller de pc zal werken en hoe kleiner de kans op complicaties.
 • Nieuwere pc:
  • Een winkel wil u nog eens oude voorraad verkopen. Ze moeten dit aan iemand kwijt, en daardoor adviseren ze u misschien iets wat u niet nodig heeft. Wij bestellen binnen 24 uur de onderdelen tegen de laagste prijs.
 • Mooier, stiller, zuiniger en kleiner:
  • Wij stellen de computer geheel samen naar uw wensen waardoor u nooit teveel betaalt voor onderdelen welke u niet gebruikt. Voorbeeld: mag de computer bijvoorbeeld geen geluid maken, dan kijken we specifiek naar de ventilatoren.
 • Snellere service en garantie
  • Bij een zelfbouw kunt u voor onderhoud bij iedereen terecht. Uiteraard geven wij 2 jaar garantie op hardware. Wanneer u de computer naar onze technische dienst brengt is pc meestal dezelfde dag dan wel de volgende dag weer klaar.

Wij werken enkel met A merken! Intel processoren en stabiele en stille voedingen van Coolermaster of Corsair. U heeft een stabiele PC en wij minder werk met garantieproblemen.

Basic computer samen stellen:

Afhankelijk van uw wensen begint een computer bij ons bij €500 / €600. Wij kunnen nog goedkoper computers leveren echter gaat dit altijd ten kosten van leeftijd, snelheid en kwaliteit. In sommige winkels ziet u computers van 300/400 euro, echter bestaat een dergelijke computer vaak uit oudere onderdelen. Op zich kan dit voor u geen probleem zijn wanneer de computer 2 jaar oud is, echter zal je computer ook 2 jaar minder lang mee gaan. Deze samengestelde Basis pc van 500/600€ is voor veel consumenten, ZZP-ers en bedrijven de meest populaire computer. De pc bevat geen speciale opties maar is degelijk, snel en goed voor minimaal 5 jaar arbeid 🙂 .

 

Game / Grafische PC bestellen

Er is bijna niks zwaarder voor een computer dan 4k games en videobewerking! De game pc is hetzelfde als een basis computer maar dan met een goede grafische kaart. Grafische kaarten beginnen bij een bedrag bij €100 en de betere kaarten hebben een meerprijs van €250. Uiteraard ‘tunen’ we de Game pc precies zoals u het wenst. Populaire opties voor een game pc’s zijn: Design kast, meer geheugen, meerdere Harde schijven, verlichting, waterkoeler, dubbele grafische kaarten.

Vrijblijvende offerte computer?

Heeft u ergens een computer gezien, en wenst u deze beter en goedkoper door ons te laten samenstellen? Neem dan contact met ons op en u krijgt dezelfde dag een passend antwoord!

×