Bent u een zakelijk klant?

Computer kopen in Tilburg

Computer kopen tilburg

Computer Kopen in Tilburg

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het samenstellen en adviseren in de aanschaf van computers en laptops. De eerste 10 jaar heb ik als ICT medewerker gewerkt bij Vicomputer en Vobis in Tilburg, de laatste 14 jaar vanuit Pcvriend. We hebben enkel positieve recensies op het internet en ondanks onze persoonlijke service en maatwerk zijn we niet duurder dan een lokale winkel. Test dit zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Aankoop advies computer of laptop

We bouwen computers op maat, in elke prijsklasse en voor ieder doel. Deze prijzen variëren van 400 euro tot 3000 euro afhankelijk van wat voor werkzaamheden de pc dient te vervullen. Wenst u graag een laptop of een pc elders te kopen dan helpen wij u met onafhankelijk advies. In een adviesgesprek bespreken we samen uw budget en uw wensen. In dit gesprek mag u eindeloos uw vragen stellen en kijken we direct naar de online mogelijkheden. Een volledig adviesgesprek kost u €30.

Data overzetten naar nieuwe computer.

Wanneer u een nieuwe computer koopt wenst u zo snel mogelijk weer verder te werken met dezelfde bestanden en programma’s. Wij helpen na de aankoop met het overzetten hiervan. Hierbij kunt u denken aan uw emailinstellingen, contactpersonen en het behoud van al uw persoonlijke bestanden. Een computer kopen is uw eerste stap, maar snel en vertrouwd verder werken is waar wij u bij willen helpen. Een computer kopen in Tilburg doet u bij PCvriend:
 • Vertrouwd en meedenkend advies.
 • Goedkoper een computer aanschaffen
 • Altijd nieuwste onderdelen
 • Een vriendelijke aftersale
 • 100% eerlijk advies
 • De gelegenheid om vragen te mogen stellen
 • Snelle levertijd
 • Tot 3 jaar garantie
 • Hulp op afstand na de aankoop
 • Overzetten van persoonlijke gegevens en programma’s
 • PCvriend heeft enkel positieve recensies
 • 20 jaar ervaring.
 • Niet goed geld terug
 • Ervaren computermonteur

Levertijd nieuwe computer:

In de meeste gevallen leveren wij uw bestelling in 1 a 2 werkdagen. Wij bestellen alles nieuw waardoor u altijd gegarandeerd bent van de laatste modellen en laagste prijs. Het bouwen en installeren van uw nieuwe computer neemt een halve dag in beslag. Zo komen we op een gemiddelde levertijd van 1 a 2 werkdagen.

Garantie nieuwe computer

2 jaar is de standaard garantie van uw nieuwe pc, maar indien gewenst assisteren wij u tot 3 jaar garantie op de onderdelen. U koopt vertrouwd een computer bij ons en wij garanderen dat u tevreden bent en zal blijven! Ook na de aankoop zijn we voor al uw vragen beschikbaar en helpen we eventueel op afstand. Reparaties binnen de garanties vinden bij ons in de technische dienst plaats. Wij streven er naar uw computer dezelfde dag weer gerepareerd te hebben. Bij onverklaarbare problemen bouwen wij zonder problemen een nieuwe computer voor u. En stoppen we met de onderneming, (dat doen we niet hoor) dan neemt het keurmerk de volledige garantie over.

Laptop kopen Tilburg

In het geval u een laptop wil kopen helpen wij u ook graag. We nemen dan de tijd om voor u de juist laptop op te sporen. Denk hierbij aan prestatie, kleur, gewicht, accuduur, etc. Wij zorgen dat de laptop volledig geüpdatet en startklaar is. Bij de gemiddelde prijs moet u denken aan €700,-. Dit kan schommelen naarmate uw eisen voor de laptop afwijken van het gemiddelde. Het is mogelijk een trede minder te nemen bij een lagere eis, of juist hoger bij een wens naar verhoogde prestaties. Ook merk kan invloed hebben.
×