Computermonteur Tilburg

Computerhulp Tilburg

PCvriend is gevestigd in Tilburg. Vanuit ons kantoor in Tilburg repareren wij alle soorten computers, zowel hardware als software problemen lossen wij voor u op. Het goedkoopste tarief is wanneer u uw computer bezorgd bij ons op locatie te tilburg. U kunt uw computer, laptop of Apple altijd bezorgen gedurende onze openingstijden. Omdat wij het kantoor naast mijn huis hebben, heeft u het voordeel dat u ook buiten openingstijden langs kan komen. Echter dient u buiten kantoortijden altijd een afspraak te maken.

Computerhulp aan huis of op kantoor

Wanneer u computerproblemen thuis of op kantoor heeft dan bieden wij ICT ondersteuning en advies aan huis aan. Wij maken samen een afspraak en wij staan altijd binnen het kwartier nauwslide-image-5keurig bij u voor de deur. Netwerkproblemen en draadloze installaties zijn typische reparaties die enkel bij u op locatie dienen te gebeuren, echter bepaalde reparaties van computer bijvoorbeeld nieuwe installaties van Windows, Apple of virus verwijderen doen wij bij ons op het kantoor. Het tarief is dan goedkoper aangezien we de wachttijd niet aan u door hoeven te berekenen.

Computermonteur aan huis of op kantoor

Een computermonteur berekend binnen Tilburg voor particulieren geen voorrijkosten. Het maakt dan niet uit of u in de Reeshof of Broekhoven ondersteuning nodig heeft. Uiteraard komen wij ook in de omliggende dorpen en steden van Tilburg graag bij u langs. Informeer dan altijd naar de voorrijkosten.

Computer reparatie Tilburg

De goedkoopste oplossing is uw computer ter reparatie aanbieden in ons kantoor te Tilburg. De meeste reparaties voeren wij zelfstandig uit, en in specifieke gevallen werken wij met partners samen. Voor computer reparatie Tilburg bent u bij PCvriend altijd aan het juiste adres. Blijf niet langer met uw probleem zitten en bel ons direct! Samen bespreken we direct de mogelijkheden, de snelheid van de reparatie, en de te verwachten kosten betreffende uw computer reparatie!

Nieuwe computer aanschaffen?

Wij adviseren u ook bij de aankoop van een nieuwe computer of laptop. Maar natuurlijk bouwen computermonteurs ook zelfgemaakt computers en zijn daardoor in staat hoge kwaliteit te leveren, een betere garantie, persoonlijker, sneller en goedkoper. Kijk voor meer informatie op de pagina computer kopen.