Diensten

  • Computerhulp Tilburg

De computer monteurs van pcvriend hebben jarenlange ervaring met computers en laptops. Een computer reparatie is voor pcvriend geen enkel probleem. 10 Jaar geleden kwam de vraag voor laptop reparatie, nieuwe multimedia en back-up oplossingen. Een computer is een complex product en kent miljarden kleine en grote problemen. Wij kunnen niet garanderen dat ieder probleem op valt te lossen, echter wat wij wel kunnen garanderen is dat PCvriend al jaren klanten met grote tevredenheid helpt. In sommige gevallen zijn de kosten van een computer reparatie van een pc of computer te duur voor de waarde van uw laptop, computer of pc. Wij zullen u hier (voor)tijdig over informeren. Wanneer u opzoek bent naar een goedkope en betrouwbare computerservice aan huis of op kantoor, dan bent u bij pcvriend aan het juiste adres. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van wat wij u kunnen bieden op het gebied van computer reparatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen over iedere gewenste vraag op computer gebied.

  • Computer opnieuw installeren en opschonen:

Waarom wordt mijn pc trager, langzamer, of slomer? Vanaf het moment dat u de pc of laptop zal gaan gebruiken wordt uw pc iedere dag langzamer. U installeert steeds nieuwere en zwaardere programma’s. Tijdens het installeren van software worden er vaak vervelende programma’s mee geïnstalleerd zonder dat u dit weet. Het kan ook voorkomen dat er programma’s met elkaar in conflict komen. Het beste voorbeeld daarvan is wanneer u 2 virusprogramma’s op uw pc heeft staan. Een goed virus programma, controleert iedere stap dat u neemt. En deze controle van uw stappen kosten rekenkracht. Als u na een website gaat, dan controleert het virusprogramma of dit niet gevaarlijk is. Als u bestanden kopieert kijkt uw virusprogramma of er geen schadelijk software verhuist wordt. Zo zijn er nog vele voorbeelden. Voor meer informatie: computer herinstallatie speciaal voor windows 10. Meer informatie over nieuwe installatie en wat u dient te weten alvorens u de computer bij ons afgeeft ziehier

rma

  • Virus en malware problemen oplossen:

De monteurs van pcvriend hebben ervaring met verwijderen van diverse soorten virussen. er zijn 2 mogelijk heden: Software matig verwijderen of een herinstallatie. Een virus kan veel schade aanrichten aan persoonlijke bestanden en aan de computer zelf. Wacht daarom niet te lang met een oplossing om de virus te laten verwijderen, voor dat u het weet is het al te laat. Meer info over een virus laten verwijderen voor een computer monteur.

Een aantal specialismen van PCvriend