Bent u een zakelijk klant?

Computerservice aan huis en kantoor

Computerservice aan huis en kantoor

Wij weten hoe complex computers kunnen zijn en daarom mag u voor iedere computervraag contact met ons opnemen. PCvriend levert onafhankelijke computer service en daarom is er expliciet voor gekozen om met geen enkel merk op provisiebasis samen te werken. Wij zijn er om u eerlijk en goed advies te geven! Op die manier kan uw computermonteur garanderen dat uw belangen boven onze belangen staan. PCvriend staat voor eerlijkheid en discretie.


Telefonisch afspraak, reparatieaanvraag, offertegratis
Telefonisch advies / hulp / tips€15 Prijs per kwartier
Ondersteuning op locatie per uur: (tijd = reistijd + tijd op locatie)€ 60.50
Pro service uurtarief*:€ 75
Hulp op afstand (Teamviewer/Windows Quick assist) Werkplaats per kwartier:Tijd per kwartier berekend, waarbij het eerste kwartier altijd berekend wordt.
Werkzaamheden en reparaties werkplaatsBasistarief 30,25 inclusief 30 minuten werkzaamheden. Daarna per kwartier berekend.
Tarief| Avond | Weekend | Spoed+25% op uw tarief

PCvriend uw vertrouwde ICT partner.

Wij bieden computerhulp als betaalbare oplossing voor uw computerservice aan huis of op kantoor. Bijna geen enkele probleem is voor ons te groot of te moeilijk. Heeft u vragen over computers of software? Wij beantwoorden u vragen. Hulp op afstand nodig voor uw computer of netwerk? Wij helpen u graag. Heeft u een computerprobleem en wilt meteen worden geholpen, dan kunt u meteen een afspraak maken dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe, of u kunt eventjes langskomen. Wij staan meteen voor u klaar. Uiteraard als u helemaal niks van computers weet zullen wij alles in gewone “mensentaal” uitleggen.

Voor meer computerinformatie bekijk onze blogs, hierin staat informatie over verschillende services die wij uitvoeren.
Onze regio is alles tussen Tilburg, Eindhoven en Breda. Computerhulp Tilburg Reeshof, Goirle, Hilvarenbeek, Rijen, Riel, Alphen, Gilze, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot, Udenhout.


Aangesloten bij ICT Profs

Belangen vereniging ICT-Profs is begin 2017 opgericht door een grote groep ICT-Professionals. Als Belangenorganisatie bieden wij de ICT professional een netwerk aan van gecertificeerde en ervaren collega’s middels o.a. een online kennisplatform. Wij hebben ons verenigd, hierdoor wordt de kennis en ervaring van alle aangesloten leden gebundeld en ingezet daar waar nodig.

 

ICT Waarborg

ICT Waarborg Awards 2014_3We hebben meer dan 10 jaar bij een keurmerk gezeten dat nooit keurt! We hebben veel geld betaald, maar ze nog nooit gezien. We willen niet meer voor de gek gehouden worden en wij jullie ook niet. Er is momenteel geen ander keurmerk anders hadden wij u die zekerheid willen bieden.  De ICT waarborg award: danken we aan de positieve recensies van onze klanten en omdat we geen enkele klacht ontvangen hebben.  PCvriend is en blijft uw betrouwbare ICT partner voor particulieren, zzp-ers en MKB.  Op deze pagina vind u meer informatie en de 78 5sterren reviews die we hebben ontvangen gedurende die periode.

 


×