Laptop reparatie | snel | goedkoop | deskundig

Laptop reparatie

Gaat de laptop niet meer aan? Geeft de laptop vreemde foutmelding of is het scherm van de laptop kapot? Voor al uw problemen betreffende uw laptop bent u bij PCvriend aan het juiste adres. Wij repareren snel en goedkoop uw laptop! Uw Laptop reparatie bedrijf in Tilburg πŸ™‚

Werkwijze reparatie laptop: U geeft zo duidelijk mogelijk aan wat het probleem van de laptop is. Een aantal voorbeelden kunnen zijn:

  • Laptop start niet meer opscherm
  • Beeldscherm van de laptop is gebarsten
  • Toetsenbord van de laptop werkt niet meer
  • Er zit een virus op mijn laptop
  • Laptop is traag
  • Laptop laat niet meer op, dc jack is kapot
  • Snel data redden van mijn laptop

Goedkoop laptop reparatie

Wij gaan altijd opzoek naar de goedkoopste oplossing. Aan de hand van uw informatie geven wij een te geschatte kosten plaatje. Helaas is het niet altijd mogelijk om een exacte inschatting van kosten te maken wanneer we de laptop zelf niet in handen hebben. Altijd spreken we samen een te verwachten bedrag wat de laptop reparatie zal kosten en een maximaal bedrag wanneer we met u telefonisch contact op gaan nemen.

Laptop reparatie nog wel waard?

Wij geven altijd aan of de laptop reparatie nog wel verstandig is. Uiteraard blijft u de baas over uw eigen laptop en portemonnee, maar als wij verwachten dat een reparatie duurder zal zijn dan dat uw laptop op marktplaats waard is, dan melden wij dit wel. Uiteraard is de leeftijd van uw laptop een belangrijke graadmeter.

Laptop laadt niet meer op?

De laptimgresop wordt opgeladen door de bijgeleverde adapter. Deze kan natuurlijk stuk zijn gegaan, maar een veel voorkomend probleem is dat de dc adapter ingang kapot is gegaan. Meestal zijn hiervoor al voortekenen doordat de laptop alleen oplaat als u een beetje wiebelt met de adapter. Uiteraard is dit een fout van de fabrikant, maar de fabrikant geeft helaas meestal de gebruiker de schuld β€œverkeerd gebruik”. De reparatie is helaas best ingewikkeld. We maken de gehele laptop tot op het moederbord open. Dan gaan we de laptop dc-ingang inspecteren en repareren. Soms kan dit door een los kabeltje te vervangen. Maar helaas dient soms de gehele aansluiting vervangen te worden. We moeten eerst desolderen (los solderen), het juiste artikel bestellen, de laptop dc plug vast solderen, en de laptop weer in elkaar zetten. De laatst stap is de laptop weer testen! We testen de laptop niet alleen met het opladen, maar omdat de laptop helemaal open is geweest, dus de gehele laptop hardware dient gecontroleerd te worden.

Laptop reparatie op locatie?

Helaas is het repareren van de laptop meestal op locatie niet zo handig. We hebben hier 2 kasten vol gereedschap en verschillende computers klaar staan om uw laptop te testen. Het makkelijkste is om de computer bij ons op locatie te bezorgen dan wel dat wij de laptop bij u ophalen. Dit kan altijd in; Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek of waar dan ook in het midden van Brabant πŸ™‚

Β